GOOGLE- SØKET!

 

 

Den nye begynnelsen for meg ble en runde meg couchsurfing hos venner og bekjente i Oslo omegn. Hvor jeg hver dag sa til meg selv “Jeg holder alle muligheter åpne, nye veier og muligheter vil oppstå”. Jeg holdt den affirmasjonen i hodet i 2 måneder. Hvor jeg etter 1 måned på diverse sofaer hadde tatt turen hjem til mamma.

 

 

Denne kvelden hadde jeg bestemt meg for å dra på fest i Ås! Jeg møtte masse hyggelige mennesker, men hele kvelden kunne jeg bare få meg til å snakke om hvilke muligheter jeg sto ovenfor. Av en eller annen grunn hadde jeg festet tankene på gårdsbruk av et eller annet slag. I Norge eller utland var ikke så farlig, jeg var åpen for alt! En mann hadde overhørt samtalen jeg hadde med mine venner og brøt inn og sa “Jeg har hørt at man kan være sånn budeie i Norge”. Mer enn det sa han ikke før han trakk seg tilbake. Denne kvelden tenkte jeg ikke noe mer over det han sa?

Dagen etter satt ordene til den fremmede mannen fra gårsdagen fast på netthinnen. Jeg åpnet Mac’en gikk inn på Google og søkte: Budeie sommeren 2017. Plutselig hadde jeg utallige utlysninger etter budeier rundt omkring i landet. Jeg hadde ikke store forhåpninger ettersom høysesongen var rett rundt hjørnet.

Jeg søkte nå allikevel, på alle utlysningene som var. Bare noen dager etter begynte jeg å få svar. Jeg fikk noen tilbakemeldinger om at stillingene var besatt, men jeg hadde fortsatt noen muligheter igjen.  Endelig fikk jeg spørsmål om jeg kunne tenke meg å snakke med en dame fra Hallingdal på telefonen. Jeg har aldri hvert så nervøs før. Dette betydde mye for meg! Etter telefonsamtalen satt jeg helt målløs over at jeg hadde fått stillingen, med så å si ingen erfaring.

Bare et par uker etter skulle jeg starte, og jeg visste ikke hva jeg gikk til! Jeg var bare sikker på at dette gledet jeg meg utrolig til, og min tanke var: At dette skulle bli en fantastisk sommer.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg