KREATIVITET ER PÅFYLL FOR SJELA!

 

 

 

Hver dag er en ny mulighet sier jeg til meg selv… Hver dag er en ny begynnelse… Hver dag er en ny historie å fortelle… Jeg har ofte tenkt på hva som gjør at jeg ser frem imot alle de kommende dagene i livet mitt, og setter så utrolig stor pris på dagen i dag, og minuttet akkurat nå. Grunnen til nettop dette ønsker jeg å dele med deg! Det er så absolutt ikke slik at jeg hver dag har en like positiv innstilling til dagen, jeg er tross alt et menneske med oppturer og nedturer som alle andre, og det er jeg veldig takknemlig for, fordi da vet jeg at jeg lever!

Uavhengig av det så gjør jeg mitt ytterste for at nettopp dagen i dag, og dagene som kommer skal fylles med positivitet, kjærlighet, latter og alt annet godt! Jeg starter hver dag med å gå på badet se meg i speilet og forteller meg selv hvor flink jeg er, hvor vakker jeg er osv. Alt det jeg syntes er vakkert eller fint med meg selv sier jeg høyt og tydelig til meg selv mens jeg stirrer meg selv rett inn i øynene! Når jeg er ferdig med det legger jeg høyre hånd på hjertet og takker for alt jeg har, og alle de flotte menneskene som finnes i livet mitt, og alt annet jeg ønsker å takke for.

Med det starter jeg hver dag med et positivt utgangspunkt. Tro meg, det er ikke hver dag det er like lett og fortelle seg selv alt det fine, men alt her i livet er ikke like lett… så jeg har funnet ut at det bare er å hoppe i det! Du burde prøve det ut om du ikke allerede gjøre det! Vi alle trenger å høre at vi er mer enn bra nok, spesielt trenger vi å si dette til oss selv!

 

 

 

Ellers er jeg litt av en kalender freak. Jeg elsker min kalender. Den gir meg motivasjon. Der kan jeg skrive ned alt det jeg gjør hver dag, og på kvelden kan jeg se hvor mye jeg fikk gjort i løpet av en dag, det gir meg virkelig en selvtillits boost! Jeg opererer med masse forskjellige farger slik at kalenderen min er en eneste fargeklatt. Til slutt må jeg si at det som er helt essensielt for meg er å hver dag legge inn minimum en kreativ ting. For meg kan det være: Dans, skrive dikt/tekster, ta bilder, tegne, gå tur i skogen og være oppmerksom på “skatter” som kommer min vei osv.

Disse kreative “gjøremålene” som jeg legger inn i løpet av dagen gjør at jeg sakte men sikkert fyller min egen lykke krukke slik at jeg skal “overleve” de dagene som ikke er like fylte av positivitet og kreativitet.

Med dette ønsker jeg alle dere vakre og flotte mennesker der ute en flott kveld og en nydelig morgendag! <3

Stor gul klem fra meg<3

 

#positivitet #gjøremål #norge #vakker #sinoepent #utmedjanteloven #jantelovenneitakk #foto #natur #duerflink #duerbranoksomduer #selvtillit #kreativitet 

MØRKEREDD!

 

 

 

 

Roen begynner å senke seg inne i fjøset, klokka nærmer seg 18.30. Jeg ser ut vinduet og det er blitt bek mørkt ute. Det er i grunn litt rart, det er ikke lenge siden det var så lyst når jeg var ferdig i fjøset at jeg til tider ble litt tids forvirra. Jeg står å ser ut vinduet mens jeg ser snøen daler ned og gjør tunet hvitt.

 

Etter en liten stund er siste fôring gjort, og lyset slukkes for kvelden. Jeg går ut av fjøset på vei mot hallen for å fôre kjeene. Jeg må innrømme at jeg er utrolig mørkeredd, men jobber med saken hver dag. Utfordrer meg selv for å forhåpentligvis til slutt klare å nyte mørket på samme måte som jeg nyter dagen.

 

Mellom tunet og hallen er det en del av veien som er helt mørk, det er umulig å se noen ting. Jeg har i dag bestemt meg for å klare å gå denne veien rolig og behersket alene uten lys, men når jeg først kom så langt at det ikke var mer lys å se, var det akkurat som om jeg handlet på automatikk. Jeg slo nummeret til en av mine bestevenninner… Det første jeg sa da hun tok telefonen var “frøken mørkeredd her” Hun ler litt lett og begynner å skravle med meg. Det er så deilig å ha noen som ikke stiller så masse spørsmål i de stundene man bare trenger at de er der.

 

Før jeg visste ordet av det så befant jeg meg midt i mørket uten at jeg hadde skrudd på lommelykten på telefonen. Det føltes litt deilig, men varte ikke så lenge. I mørket hørte jeg plutselig noe som løp fort. Jeg kunne kjenne det var nære… Jeg hyler av full hals, mens jeg veiver rundt meg med telefonen med lommelykten nå skrudd på… “Er det mulig” sier jeg høyt til meg selv… Det var bare den vakre vill kalven som søkte ly for natta. Jeg skremte nok livet av den…

 

 

 

 

Da jeg først hadde fått tilbake roen der jeg sto midt i mørket, tok jeg meg tiden til å stirre opp på himmelen… Det er helt mørkt. Det er umulig å se noe som helst. Det eneste jeg ser er små snøflak som kommer dalene.

For første gang i år jeg fikk kjenne på julestemningen <3 Det var helt utrolig deilig!

Etter å ha fôret kjeene gikk jeg inn. Da jeg endelig hadde kommet meg inn døra tenkte jeg litt tilbake og fant ut at jeg ikke var like redd som jeg har hvert tidligere. Jeg lurer på hva som gjør at jeg er redd? Hva som gjør at mørket i mitt hodet er så “farlig”? Jeg stiller meg selv disse spørsmålene hver gang jeg ønsker å gå ut og det er mørkt ute, men har til nå ikke fått noe bra svar…

Jeg finner det sikkert ut den dagen redselen slipper, og jeg er fri til å utforske mørket uten redselen som prikker meg på ryggen hele tiden, men til da…

Takk for at jeg i dag kom et steg nærmere det uredde <3

Takk!

 

#norge #mørket #mørkeredd #naturen #kalv #skremme #natureheart #bilder #foto #bestevenninne #etstegnærmere

STILLHETEN I MEG SOM VISER VEI!

 

 

 

Etter en lang dag inne, kom jeg meg endelig ut! Det er deilig å sitte inne og kjenne på varmen fra sola, når jeg vet kulda har ankommet. Jeg går ut på trappa, og Healy følger stille etter. Han sitter foreløpig fint ved siden av meg, men jeg kan se det kribler i bena hans etter å få løpe så fort som de små benene kan klare å bære han. Jeg ser han higer etter frisk luft, nye lukter og tur!

Jeg føler noen dager at naturen har så masse å si at selv om jeg går på tur alene med Healy så er det så mye lyder… Det er akkurat som om jeg ved feiltagelse ramlet inn døren til et teselskap som en u-buden gjest. Alle skravler med et lydnivå som ikke likner noen ting for å forsøke å bli hørt.

 

 

 

Andre dager er det helt stille… Det er ikke en eneste lyd. I hvert fall kjennes det ikke slik. Jeg kan høre mine egne tanker, jeg kan reflektere over det som opptar tid i mitt liv akkurat nå. Jeg får virkelig kjenne på en ren alene tid med meg! Det er så godt! Det var nettopp denne følelsen jeg kjente på i dag da jeg gikk i skogen. Kjente mosen som ga etter under skoene mine, solen som stille, og forsiktig rørte ved kinnene mine. Det er så rørende og så vakkert!

Jeg følte meg helt alene, men på en god måte! Naturens nærhet, men i stillhet. Min tilstedeværelse, men ro. Alle tankene mine klarer å snakke for seg uten at jeg trenger å “delta”. Selvfølgelig er jeg med, men ikke aktivt. Jeg lar tankene bare flyte, som i et åpent hav… Og det er helt fantastisk!

Etter denne flotte turen trer jeg atter en gang inn i varmen, og får virkelig kjenne på en enorm takknemlighet!

Takknemligheten for den stillheten i meg som viser vei!

Takk <3

 

#natur #norge #stillhet #meg #deg #utno #hallingdal #tur #sol #varme #takknemlighet #bilder #foto #kjærlighet #hund

LITT HVERDAGSMAGI <3

 

Det er tidlig en høstmorgen, det har begynt å fryse på om natten… Det knaser når jeg går på småsteinene på gårdsplassen etter nattens frost. Jeg kan kjenne at det begynner så smått og bli vinter, men jeg er ikke helt klar for det enda… Jeg henger fortsatt igjen i høsten, de flotte fargene og de deilige luktene! Jeg kjenner at det er nå på tide å gi slipp, gi slipp på høsten og ønske vinteren velkommen. Jeg har innsett nå etter noen dager med frost, og tendenser til snø at høsten er offisielt over. Litt trist, men samtidig har vi en vakker årstid i møte… Vinteren <3

 

 

Mens jeg går bortover gårdsplassen oppover mot kjeene kan jeg plutselig se noe som rører seg rett ved inngangen til kje- hallen. Jeg stopper helt opp, og myser litt for å klare å se hva det er… Som jeg trodde… Det er en rev. Den har vært inne i hallen. Jeg er egentlig ikke bekymret for at det skal ha skjedd noe med kjeene. De er rundt 60 stk mot 1. Den kampen er enkel. De kommer til å vinne. Det jeg var mest spent på var hvor han ville begi seg nå. Jeg kan se den tykke reven bevege seg smidig ut fra hallen mellom noen myse stamper også legger den seg helt i ro og for så å se på meg. Jeg stirrer på den… Den er så vakker! Jeg klarer ikke ta øynene fra den. En vakker rød pels, med en hvit liten haletipp, og det vakre fjeset! Det er virkelig lenge siden jeg har sett en så flott og stor rev på så nært hold. Jeg står stille helt til den har løpt langt inn i skogen.

Jeg er så imponert! Den lå så stille så lenge å bare så på meg! Jeg hadde forventet at den skulle løpe alt den kunne for å komme seg av gåre, men nei. Det tok seg faktisk tid…

 

 

Jeg blir like fasinert hver gang jeg ser et vilt dyr. Selv om de er helt “vanlige” er de nesten litt eksotiske syntes jeg. De kommer så nære, men allikevel så er de så langt unna. De er så ekte, men allikevel så nær fantasien fordi vi ikke ser de så ofte. Jeg står der igjen å hører på kjeene som skriker av full hals etter mat, mens jeg betrakter en sti som går videre opp i skogen, og tenker på den vakre reven jeg nettopp så… For så at jeg i mitt stille sinn takker for hverdagens magiske øyeblikk <3

Takk <3

 

#hverdagsmagi #rev #eksotisk #bilder #foto # natur #kje #villedyr #norge #gård #gårdsdrift #høst #vinter #histore #mittliv 

“BABY STEPS”

 

En ny morgen, en ny mulighet! En ny mulighet til å lære noe nytt. Hver dag våkner jeg med en nysgjerrighet for hva det måtte være jeg skal lære i dag. Jeg forbereder meg selv på å være kapabel til å ta imot ny informasjon hver dag, fordøye informasjonen, og lære av det!

Det første jeg tenker på når jeg åpner øynene er hvilke mål jeg har for dagen, eller… Nå lyver jeg litt. Det er faktisk mat, hva jeg skal ha til frokost… Jeg er sulten! Deretter kommer tanken på dagens mål, og følelsen av iver etter å komme i gang!

Mange tenker på mål som noe stort og skummelt, noe man ikke vil nå på en stund, et såkalt “hårete mål”… Det trenger nødvendigvis ikke å være det! Jeg har selvfølgelig de store målene som jeg nesten ikke klarer å tenke på fordi de gjør meg litt redd, men samtidig så glad at jeg kan kjenne på den vakre forelskelses følelsen. Ja, du hørte rett… Jeg er forelsket i mine “hårete” mål, og jeg er stolt av det!

 

 

De daglige målene for meg er “baby steps”. Det er ett eller flere mål som fra utsiden ser ut som verdiløse med tanke på mine “hårete” mål, men nei… Disse “baby stepsene” som jeg legger inn i min hverdag bringer meg ett og ett lite steg nærmere målet mitt. Jeg pleier å si til meg selv når dagene er litt grå, og jeg ikke ser helt enden på visa… At: Om du tar mange nok av disse små søte “baby stepsene” Emeli så vil de ende opp i ett eller flere “håret” mål på lang sikt. Det har jeg virkelig troa på!

 

 

Det tar tid å bli flink til noe, det tar tid å være investert, det tar tid å bygge noe fra bunnen, men vet du hva… Jeg bryr meg ikke! Dette skal jeg klare uansett hva folk sier er lurt eller ikke. De fleste kommer ofte med kommentarer som:

 

  • Emeli du skulle ikke heller tatt en master nå som du har en bachelor?
  • Du vet jeg så en ledig stilling som vil passet deg perfekt!
  • Markedet er veldig vanskelig akkurat nå, så kanskje det er best at du…
  • Når har du tenkt til å “slå deg til ro” Emeli?

 

Jeg kunne holde på i det uendelige, men til syvende å sist er det mitt liv, og det er jeg som skal leve med mine valg, og min hverdag ingen andre! For meg så ser jeg på disse kommentarene som frykt. Andre er redde på mine vegne fordi de selv kunne aldri gjort det jeg gjør, har gjort, eller vil gjøre. Andres frykt kan ikke styre mine valg om ikke jeg lar de… Jeg har også ting jeg frykter eller er redd for, men om jeg skal være helt ærlig er det jeg frykter aller mest… Er frykten jeg vill sitte igjen med om jeg visste jeg aldri turte å prøve… Ikke en gang for meg!

Så hver dag står jeg opp med intensjonen om et nytt “baby step”, og tenker: Dette er for DEG Emeli, DINE mål, og DITT liv!

Fortsett med dine “baby steps” du også!

JEG HEIER PÅ DEG <3

 

#babystep #mål #meg #fordommer #mittliv #frykt #daglig #gjøremål #håretemål #natureheart #jegheierpådeg #dittliv #liv #kjærlighet #foto #bilder 

LA BARN VÆRE BARN!

 

 

Jeg sitter på trappa utenfor huset, og ser utover fjellheimen og gårdsplassen. Det er ikke langt til neste hus, men allikevel kjennes det ut som om jeg bor relativt utenfor allfarvei. Det er helt stille… Jeg kan høre geitene i det fjerne og vinden som blafrer i trærne, men bortsett fra det er det helt stille. Plutselig hører jeg latter og lyden fra en ringeklokke.

Like nedenfor gården kan jeg se to barn som kommer syklende i full fart bortover grusveien. De har full kontroll på hvor de skal hen! De er nemlig på vei til vårt nærmeste nabohus. Jeg sitter å beundrer at unger i dag faktisk ringer på hos noen uten å ha ringt først. Jeg betrakter ungene mens døren går opp… Moren i huset åpner døren, men den blir stengt igjen ganske snart. Jenta som bor i det huset var tydeligvis ikke hjemme. Ungene tar fatt på syklene igjen, men denne gangen ikke så målbevisst som i sta. Nå har de mye mer tid… De ler og fniser mens de sakte sykler nedover grusveien igjen. Stopper litt opp av og til for å se på ting som er i grøfta, men sakte men sikkert er de ute av synet!

Jeg sitter fortsatt på trappa, men nå med et smil om munnen. Jeg ble skikkelig glad! Jeg hadde virkelig trodd den tiden var forbi. Den tiden da man bare tok sykkelen for å sjekke om en venn var hjemme uten å ringe først, men nei! Heldigvis finnes det noen igjen. Det gjorde meg virkelig glad!

 

 

Jeg husker da jeg var liten å kom til en ny plass så tok det ikke lang tid før jeg hadde vært rundt i hele nabolaget og ringt på dørene for å se om det bodde noen barn der jeg kanskje kunne leke med. Jeg husker farmor fortalte at hun ikke kunne huske at jeg gikk en dag uten å ha noen å leke med… Nettopp fordi jeg gikk fra dør til dør for å sjekke om noen ville være med ut å leke.

Husk at barndommen er uforutsigbar akkurat som våre voksne liv, men uten alle bekymringer. Tenk så deilig det hadde vært å være barn igjen tenker jeg av og til, men til syvende å sist er jeg glad for den barndommen jeg hadde!

La barn være barn!

Ikke ta vekk det uforutsigbare

Vakre

Uskyldige

Barn er som leirklumper.

De må formes av erfaringer, men ikke våre!

La barn være barn!

Med egne meninger, og erfaringer

De blir tidsnok voksne…

Vakre

Uskyldige

Barn

Så…

Ikke “ta” fra de barndommen…

La barn være barn!

Vi har alle vært barn.

Nå er det en ny generasjon sin tur!

Så gi slipp <3

 

#barn #uskyldig #barndom #child #childhood #norge #historie #bilder #photo #natur #dikt #natureheart

GODE VENNSKAP ER INGEN SELVFØLGE!

 

 

 

 

Vennskap er noe helt spesielt. Ingenting kan måle seg med et godt vennskap. Uansett hva som skjer støtter man hverandre uansett hva! Når jeg sitter og skriver dette kjenner jeg på kjærligheten jeg har til mine venner. Jeg må ærlig og oppriktig si… jeg elsker dere! For meg å elske noen er et stor steg. Det er ikke noe man bare slenger ut fordi en annen person sier det først! Når jeg tenker på de personene jeg elsker begynner jeg nesten å gråte. De betyr virkelig alt! Latter, samtaler, råd, eller at jeg har mulighet til å ringe de når som helst, og de har mulighet til å ringe meg! Jeg vil alltid være der for dere, på samme måte som dere vil være der for meg. Jeg savner dere!

Det som er med virkelig gode venner er at uansett tid og rom vil kjemien aldri endres. Selvfølgelig, vi blir eldre, forhåpentligvis visere, men alltid “den samme gamle”. Måten dere stiller opp for meg er helt unikt! Dere er fantastiske, det finnes ingen som dere! Uansett hvor mye jeg reiser kommer jeg aldri til å finne noen som er like dere… Dere er unike! ALDRI glem det! Jeg elsker dere av hele mitt hjerte og kan ikke vente til neste gang jeg ser dere igjen! <3

 

 

 

Venner!

Venner er som en familie nummer to.

En valgt familie…

Ikke en man er født inn i, men selektivt plukket ut de beste!

Tenk så privilegert!

Det er virkelig ikke en selvfølge å ha gode venner.

Spesielt gode venner vokser ikke på trær.

De dyrkes med omhu og kjærlighet.

Vennskap er som et forhold.

Det er minimum to sider, og begge må jobbe like hardt for å vinne tillit!

Tilliten vokser, og kjemien blir bedre og bedre.

Til slutt sitter man mange timer på telefonen og snakker…

Fordi man fysisk ikke kan være der.

Det er vennskap.

Stille opp, uansett hva

Rådføre

Være der når man minst venter det, men trenger det mest!

Latter…

Å le så mye at man ikke klarer å stoppe.

Le så man gråter av glede.

Overraskelser.

Ja…

Et vennskap er et forhold.

Det må pleies, og ta vare på.

DET ER IKKE EN SELVFØLGE!

Bli sett og se!

Vær en god venn så er sjansen for at du får og har en god venn for livet mye større!

Vennskap <3

 

#vennskap #nautreheart #ikkeenselvfølge #vennerforlivet #familie #latter #lytte #seogblisett #forhold #vakkert #bilder #foto

VI ER AVHENGIG AV NATUREN!!

 

 

Alt går så fort i vårt daglige liv… Husker vi noen gang og stoppe opp en liten stund og bare nyte? Ta oss tid til å legge merke til naturen? Ta oss tid til å sette pris på den vakre naturen rundt oss? Det som ikke alle tenker på at naturen er ikke bare rundt oss, vi er i naturen, og er en del av den. Utrydder vi en art vil en annen henge på, så en tredje osv. Det er ingenting som står alene! Vi er alle et stort felleskap.

VI ER AVHENGIG AV NATUREN!

For eksempel hvor ofte takker du for at du har mulighet til å puste? Det er faktisk ikke en selvfølge. Trærne, blomstene og plantene gjør det mulig for oss å puste! Hogger vi ned all skogen for å bygge store bygninger vil vi verst tenkelig ikke ha mulighet til å puste lenger. Hvor ofte tenker du på dette?

Litt skremmende… Ikke sant?

 

 

Mange ganger lurer jeg på hvor mange av oss som faktisk ser naturen som noe mer enn bare enda en måte å poste noe på Instagram. Jeg er veldig glad for at så mange velger å dele vår flotte natur på Instagram, men hvor mange av oss nyter det vi ser, og tar vare på det? Hvor mange av oss er klar over hvilke konsekvenser det har om ikke vi åpner øynene våre å virkelig SER naturen for det den er! Tenk på det, hele jordkloden er natur. Det er vi mennesker som har gjort at deler av jordkloden vår nå er dekket av noe annet enn natur

Vet vi egentlig når det er nok? Vet vi når å stoppe? Jeg er ikke så sikker…

Jeg ønsker å minne alle på at…

VI ER AVIHENGIG AV NATUREN!!!

Så ta vare på den! <3

#natur #naturforkjemper #tavarepånaturen #tavare #rop #påminnelse #norge #verden #jordkloden 

DAGENS KJÆRLIGHET <3

 

Jeg lener ryggen sakte inn mot trestammen. Jeg kan kjenne varmen fra treet… Hele morgenen har det vært sol som har varmet opp det vakre, gamle bjørketreet. Tenk hvor mye det har sett og opplevd! Alt som har forgått her i mange, mange år tilbake! Her midt i hagen står vårt vakre tre støtt som aldri før og hilser oss velkommen hver gang vi kommer inn på tunet! Jeg kunne ikke vært mer takknemlig!

 

 

Solen skinner meg rett i ansiktet… Jeg blir blenda! Jeg sitter og tenker på alle tingene jeg har opplevd i mitt “korte” liv. Tenk hvor mye mitt vakre bjørketre har sett og opplevd gjennom de hundrede år det har stått i vår hage.

Jeg sitter med øynene lukket og bare lar solen steke, jeg kan kjenne en deilig varme som trekker inn gjennom ansiktet mitt og sprer seg i hele kroppen min. Tankene svever, og mimringen begynner. Alt jeg har sett og opplevd er egentlig helt sykt. Så mye jeg har gjort på egenhånd, bare for meg. Så mye jeg har gjort for andre, og med andre for å hjelpe og glede! Jeg er stolt over alt jeg har gjort til nå… Når jeg tenker tilbake på alle landene jeg har besøkt, alle menneskene jeg har møtt og alle de lærerike situasjonene jeg har befunnet meg i og tatt lærdom av, blir jeg helt målløs!

Så begynner tankene å fly lengre, langt der borte i det fjerne venter neste destinasjon, neste møte, neste opplevelse på meg, og jeg gleder meg så masse. Jeg gleder meg over dagen i dag, og putter all min positivitet inn i det gjør akkurat nå, slik at morgendagen får et godt utgangspunkt <3

 

Etter en stund åpner jeg øynene, solen har gått bak en sky, og jeg blir vekket tilbake til tidens nå. Jeg takker for alle smil, og ønsker dagen i dag og alle fremtidige dager min kjærlighet!

Takk for dagens kjærlighet!

Takk <3

#kjærlighet #sol #varme #nå #historie #norge #høst #ute #utno #land #destinasjoner #nytt #glede #smil

MOTIVASJONENS TIME!

 

 

 

Jeg er helt i annen verden… Bare av å lese en mail fra den riktige personen er jeg nå i fyr og flammer. Jeg klarer nesten ikke sitte i ro. Jeg er så klar… Jeg sitter inne i stua til mamma og leser denne mailen. Jeg merker en glede som sprer seg fra magen og ut i hele kroppen, jeg er klar. Jeg har nå skrevet en liste over alt jeg skal gjøre slik at jeg ikke glemmer noe. Det er veldig lett at når man først lander så forsvinner noe av det man hadde tenkt ut å gjøre. Det ønsker jeg ikke denne gangen. Dette er for viktig! Det er livet mitt det er snakk om, og jeg har ikke tenkt til å sløse bort den muligheten jeg har skapt for meg selv her og nå.

Jeg har ventet lenge på at jeg skal være klar for å gjøre dette! Jeg har ventet lenge for at jeg i det hele tatt skal ha guts nok til å utføre dette, men jeg kan kjenne at tiden er inne. Jeg kan kjenne at motivasjonens time har kommet og jeg er klar for å gjøre noe med saken. Det er virkelig min tur nå!

 

 

Emeli… Lets do this!

Tiden man venter

Venter på at kroppen og hjernen skal samarbeide.

Tiden man venter

Venter på at man skal være klar

Mange ganger tenker jeg NÅ?

Men NEI…

NÅ?

Men NEI…

Alt skal klaffe for at det skal føles riktig.

Riktig for en selv.

Selv om alle andre rundt har troa, må jeg har troa på MEG.

Det er jeg som skal gjøre dette.

Det er min tid.

NÅ?

NEI, ikke enda, men SNART!

Når?

Så mange spørsmål, men så få svar!

Jeg blir gal.

Hvor?

Når?

NÅ???

JA, nå er det din tur

Så…

Lets do this Emeli!

 

#natureheart #guts #letsdothis #motivasjon #mittliv #nå #mintid #dikt #foto #norge #meg #natur #klar