VI ER AVHENGIG AV NATUREN!!

 

 

Alt går så fort i vårt daglige liv… Husker vi noen gang og stoppe opp en liten stund og bare nyte? Ta oss tid til å legge merke til naturen? Ta oss tid til å sette pris på den vakre naturen rundt oss? Det som ikke alle tenker på at naturen er ikke bare rundt oss, vi er i naturen, og er en del av den. Utrydder vi en art vil en annen henge på, så en tredje osv. Det er ingenting som står alene! Vi er alle et stort felleskap.

VI ER AVHENGIG AV NATUREN!

For eksempel hvor ofte takker du for at du har mulighet til å puste? Det er faktisk ikke en selvfølge. Trærne, blomstene og plantene gjør det mulig for oss å puste! Hogger vi ned all skogen for å bygge store bygninger vil vi verst tenkelig ikke ha mulighet til å puste lenger. Hvor ofte tenker du på dette?

Litt skremmende… Ikke sant?

 

 

Mange ganger lurer jeg på hvor mange av oss som faktisk ser naturen som noe mer enn bare enda en måte å poste noe på Instagram. Jeg er veldig glad for at så mange velger å dele vår flotte natur på Instagram, men hvor mange av oss nyter det vi ser, og tar vare på det? Hvor mange av oss er klar over hvilke konsekvenser det har om ikke vi åpner øynene våre å virkelig SER naturen for det den er! Tenk på det, hele jordkloden er natur. Det er vi mennesker som har gjort at deler av jordkloden vår nå er dekket av noe annet enn natur

Vet vi egentlig når det er nok? Vet vi når å stoppe? Jeg er ikke så sikker…

Jeg ønsker å minne alle på at…

VI ER AVIHENGIG AV NATUREN!!!

Så ta vare på den! <3

#natur #naturforkjemper #tavarepånaturen #tavare #rop #påminnelse #norge #verden #jordkloden 

8 kommentarer
  1. Det er vel ikke så mange som vil innrømme at de er avhengige av naturen. Akkurat det med å puste er et svært godt eksempel. Tenk om luftsammensetningen ble forandret – at mengden med oksygen ble redusert eller økt. Det ville få store konsekvenser for oss.
   Det har jo også klimaendringene også, selv om mange ikke tenker så mye på det. De som blir rammet av uvær får i alle fall merke det.
   Ja, naturen er en del av oss – vi er natur – vi er en del av naturen. Ja, gå ut i naturen og føl du er en del av den og nyt det. Slik oppfatter jeg deg, Emeli. Det er et fantastisk høstvær ute akkurat nå!!

  2. bjørn Isachsen: Du kommenterer nettop det jeg ville komme frem til i dette innlegget! Jeg er nå på vei ut for å nyte en svak sol og høstens slutt her oppe i fjellheimen! Ha en flott helg 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg