DU GLEMTE Å SI “JEG ELSKER DEG”

 

 

 

Jeg gikk ut i dag tidlig rett før 06.00 slik som jeg pleier, jeg visste at dagen i dag ville bli flott. Nettopp fordi jeg hadde bestemt meg for at all min positive energi skulle genereres til denne dagen <3

Når jeg står i fjøsen kommer som regel mange rare, men også viktige tanker til meg. I dag fikk jeg en skikkelig sterk følelse at jeg måtte huske å si “jeg elsker deg” til alle jeg elsker! Jeg visste ikke hvorfor, men i dag var det tydeligvis ekstra viktig. Dette er noe jeg gjør hver gang jeg snakker med de jeg elsker. Forteller de at jeg bryr meg om dem, og at jeg elsker dem, og at hver enkelt har en plass i hjertet mitt!

Noen ganger kan disse ordene være veldig vanskelig å si! Man ønsker så enormt å fortelle at man er glad i noen, men det er akkurat som ordene ikke slipper frem.

“Elsker du deg selv?” spør jeg meg selv når jeg kommer i disse situasjonene hvor jeg har problemer med å uttrykke min kjærlighet til andre. Som oftest er svaret på det akkurat der og da “ja, selvfølgelig gjør jeg det” Men innerst inne vet jeg at jeg ikke har vært flink til å sette pris på meg selv, rose meg selv, og være god mot meg selv. Når jeg innser det, gjerne en stund i etterkant skjønner jeg hvorfor jeg ikke fikk til å uttrykke min kjærlighet til noen andre. Jeg hadde glemt meg selv!

Det er sagt at: “man må elske seg selv, før man kan elske noen annen” Det tør jeg og påstå er ganske så korrekt. Man må pleie sitt forhold til selg selv, like mye som til andre, om ikke mer!

 

 

 

Når jeg tenker på det, er det minst like viktig å kunne ta imot kjærlighet! Det er noe jeg har slitt med i mange år, og til tider fortsatt sliter med. Når noen roser  meg for noe jeg har gjort, eller forteller meg hvor vakker jeg er klarer jeg ikke alltid å ta det inn. Mitt svar i mange år var “Nei, nå får du gi deg!”. Jeg nektet ovenfor meg selv og de som elsket meg å ta i mot den kjærligheten de viste meg. Det er jeg veldig lei meg for! Etter en stund lærte jeg meg at om noen tar seg tid til å fortelle hvor mye jeg betyr for de så klarer jeg nå og si “Takk”. Da mener jeg ikke et overfladisk takk, men et som betyr at: Jeg tar imot din kjærlighet til meg, og tusen takk for at du tar deg tid til å gi meg din kjærlighet!

Utrykke kjærlighet er viktig!

Jeg har ringt mamma så mange ganger, og når vi skal legge på sier vi “glad i deg”, men rett før vi legger på roper jeg:

DU GLEMTE Å SI “JEG ELSKER DEG”

Så stopper vi begge opp, og sier i kor…

JEG ELSKER DEG! <3

 

 

#Natur #Natureheart #kjærlighet #elske #Norge #følelser #foto #latter #lykke #sommer #tanker #meg 

UTE BLANT DET GRØNNE GRESSET!

 

Endelig er gresset blitt skikkelig grønt! Jeg står midt oppe i lia og setter opp hestegjerde. Solen står midt på himmelen og det er ikke en sky og se. Jeg vandrer rundt barbeint, det er en helt fantastisk følelse! Følelsen av å være nær moder jord med bar hud er noe helt unikt. Jeg kan føle vibrasjonene fra bakken når traktoren kjører nedenfor på gjordet. Følelsen av å være knyttet til noe ekte, er for meg fantastisk! Jeg stiller meg selv spørsmålet: Hva er egentlig ekte for meg?

En følelse av at noe er ekte kan være så mangt. En ting er fysisk ekte fordi den er der her og nå, men hvordan kategoriserer man eksempelvis om en følelse er ekte eller ikke? Jeg for min del er veldig usikker til tider, men noen ganger kan jeg kjenne det klart og tydelig på kroppen at følelsen jeg kjenner er ekte. For meg er ordet “ekte” et ord som oftest ikke står alene, for eksempel: Ekte kjærlighet, ekte mening, ekte som i at noe betyr noe for meg! Det følelsen jeg får når jeg går barbeint på gresset det er virkelig ekte for meg <3

EKTE KJÆRLIGHET!

 

 

 

Jeg ser meg omkring, men jeg og Healy er helt alene. Det lille huset som ligger midt på gresset, der hestene skal gå er så vakkert. I dag bestemte jeg meg for at jeg ikke bare skulle jobbe hele dagen, men nyte vært eneste sekund, slik jeg ønsker å gjøre hver eneste dag, men det ender opp med å være litt utfordrende til tider! Jeg har tatt med meg kaldt vann og en sjokolade! Jeg har satt meg i solveggen og nyter utsikten jeg har fra det lille huset, mens jeg spiser sjokoladen min.

 

 

 

Jeg har lært gjennom min oppvekst at alle situasjoner kan, og bør nytes ut i fingerspissene, og jeg har selv funnet ut at det er virkelig ingen situasjon man i det minste kan gjøre bare litt bedre!

På gården der jeg jobber smiler de alltid av meg når jeg går av gåre på tur eller til arbeid. De vet at jeg kan å nyte livet. De syntes vel sikkert det er litt uten om det vanlige… Hihi! Jeg er stolt av å være en de undrer seg over <3 Jeg får ofte spørsmål om hva jeg har i sekken. Det er forskjellig fra gang til gang, men som sagt i dag var det sjokolade og vann. Det med en god dose glede og grønt gress under føttene så ble dagen perfekt for meg!

Takk <3

 

#grøntgress #gress #glede #nyte #ute #natur #Norge #enkellykke #lykke #utsikt #ekte #kjærlighet #smil #moderjord #sol #blåhimmel #sol #vann #sjokolade

 

FØRSTE SVØMMETUREN <3

 

 

Det har vært varmt her en stund nå, ufattelig deilig! Jeg har nesten en sånn syden- følelse <3 Jeg elsker at hver morgen når jeg våkner opp kan jeg se solen titte over fjellkanten… Den bare venter på å pryde dagen min!

Jeg bestemte meg for at i dag er dagen for å komme seg ned på stranda, og ta en svømmetur. Jeg skal innrømme at jeg kanskje ikke bada i Norge på drøye fem år, så er på tide! Jeg pakket ryggsekken med pizza fra dagen før, oppskårete jordbær og vanilje saus… mmm! Skal man kose seg, så må man gjøre det skikkelig! Jeg tok med meg boken jeg leser nå om dagen som heter “Nå spøker du?” Som er en ufattelig morsom bok, jeg er helt oppslukt! Jeg skulle ha hele dagen på stranden og jeg gledet meg masse. Kanskje mest av alt til å bare være meg og Healy.

 

 

 

Jeg kjørte til stranden, og riktignok var vi alene. Jeg hadde ikke forventet det siden det var helg, men veldig deilig! Jeg stiger ut av bilen og alt er helt stille annet enn noen fugler som holder en vakker konsert for oss. Healy har full fart frem og tilbake på stranden jagende etter vannet som forsiktig skvulper mot vannkanten. Det er virkelig herlig å se på! Jeg finner den perfekt plassen midt i sola, men ikke for langt unna skyggen så Healy har et sted å ligge. Legger meg godt til rett og leser en god stund! Jeg blir helt revet med, og tiden bare flyr avgårde <3

Etter å ha ligget der en stund er jeg klar til å bade. Jeg har ingen forventninger annet enn at jeg vet at vannet er kaldt… Hehe! Vannet skvulper rundt anklene mine, jeg kan kjenne sanden under føttene mine og mellom tærne. Jeg stopper opp for å nyte øyeblikket!

 

 

 

 

 Healy vil være med, og løper alt han orker til han ikke kan stå lenger og svømmer et godt stykke utover, før han snur og vender inn igjen til land! Jeg beveger meg sakte utover, men det tar sin tid fordi det er virkelig langgrunt. Da vannet nådde meg til knærne følte jeg det holdt! Alle tankene som fløy gjennom hodet mitt… “Dette må jeg gjøre, dette vil jeg gjøre, jeg har egentlig veldig lyst” “Kom igjen nå!”, sa jeg til meg selv sånn halv høyt og kastet meg ned på magen! Et skikkelig dragsug kjentes gjennom kroppen på grunn av det kalde vannet, og jeg kom meg fort opp igjen. Den første følelsen jeg satt igjen med var at det var helt fantastisk! Kriblende kom varmen tilbake og jeg fikk lyst til å ta en ny dukkert, så jeg gjorde det! Utrolig! Jeg har badet i Norge igjen… hehe! Det tok meg “bare” mer enn fem år og vinne motet tilbake, og ta meg selv i skinnet og komme meg ut i vannet igjen 😀

Fantastisk følelse og nydelig dag!

Takk <3

 

 

#bade #summer #sommer #nydeligdag #lykke #leveinuet #natur #nature #natureheart #godbok #vann #utsikt #nuet #kaldt #herlig #morthernature #smile #smil #love #kjærlighet #ut 

ET HEDERSBREV!

 

 

 

Kjære vakre, vise og unike! Du inspirerer meg, støtter meg, heier på meg og hjelper meg fremover… TAKK!

Uansett hva jeg finner på er du der og heier på meg! Selv om du kanskje ikke sier det så høyt når jeg er i nærheten så hører jeg fra andre at du snakker meg opp hele tiden… TAKK! Hvordan skulle min oppvekst vært uten deg? Du har lært meg så masse. Latt meg få være meg selv fullt ut hele tiden. Du har lekt med meg når jeg var liten og stilt opp for meg, selv om det er midt på natta for å lage nattmat til meg når jeg kommer hjem, hehe! Redd opp senger til meg og mine venninner. Du er alltid der for meg, og jeg er virkelig evig takknemlig <3

 

 

Så fort jeg kommer opp på tunet så vet jeg at du allerede har sett meg fra vinduet. Når jeg går inn dørene vet jeg aldri hva jeg kan forvente. Ei dame som har dratt ei strømpe over hodet for så å titte rundt hjørnet for å overraske, eller et “skrik” fra stua: Hysj jeg sover… Mens du holder på å le deg i hjel, fordi du sover egentlig ikke! Du er rar og gal, men fantastisk! Du får meg alltid til å le, selv av de rarest ting. Den hjernen du har er så utrolig, du husker alt! Alt fra salmer du lærte på skolen som er over 80 år siden du satt og lærte, til at du kan ramse opp navnene på jentene mine, hva de gjør og lure på om de snart kommer tilbake.

Du er virkelig unik!

 

 

Jeg skriver dette til deg mormor, fordi jeg ønsker å hedre deg som en av mine stødige påler i livet! En som aldri svikter og som alltid vil være der for meg.

Jeg er evig takknemlig for alt du har gjort for meg, og fortsatt gjør!

Jeg elsker deg! <3

 

 

#livetsmiler #smil #lykke #forbildet #mormor #latter #hedersbrev #gal #vis #unik #fantastisk #familie #elskerdeg #takk #takknemlig

 

MÅNE OG SOL

 

 

 

I går bestemte jeg meg for at etter fjøsen skulle jeg gå opp til utsikten og spise kveldsmaten min i solnedgangen, sammen med Healy… Og slik ble det!

Det tar ikke lang tid etter fjøsen før solen går ned, så jeg måtte forte meg… Jeg ønsket så gjerne å få nyte solnedgangen fra utsikten! Jeg fortet meg inn i dusjen, vasket håret og dro på meg noen klær, og smurte matpakke så fort jeg kunne. Denne gangen ble det masse smør og Nugatti… Hihi! Det var helt perfekt! Fikk på Healy båndet, og gikk avgårde. Solens ansikt vistes fortsatt, men om jeg så nøye etter kunne jeg se et lite glimt av månen også. De er begge så nydelige!

 

 

Det er en stund siden jeg har vært på utsikten nå, og snøen har gått. Det er et helt annet landskap som møter meg. Bar bakke, grønne blader på lyngen, og en vakker humle! Den fine gule og svarte skapningen flyr rundt meg mens jeg sitter og spiser maten min. Den lager den trygge lyden jeg elsker, mens den flyr mellom blåbærlyngens blomster for å samle nektar.

Midt inn i brødskive nummer to ser jeg at solen treffer fjellkanten, og jeg vet at nå er det ikke lenge igjen før solen er helt nede, og månen skinner for fullt! Jeg nyter de siste minuttene av dagens sol mens jeg fullfører brødskiven. Det var virkelig helt perfekt! Jeg kunne ikke bedt om en bedre avslutning på dagen enn dette.

 

 

Da jeg sitter her, hører jeg vinden ule mellom trærne og fuglene kvitre, jeg lukker øynene og bare nyter øyeblikket akkurat her og nå, mens solen gir fra seg sine siste stråler… Før hun nå er helt borte. Jeg reiser meg og kjenner varmen fra mosen under meg blir borte. Vi takker for oss og vender nesene hjem igjen etter en opplevelse som vil sitte igjen lenge!

 

 

Takk <3

 

 

#sol #natur #nytøyeblikket #modernatur #natureheart #måneogsol #hund #tur #landskap #humle #smil #lykke #kveldsmat #uteidetfri #outdoor #nature 

DEN GODE BOKEN!

 

Jeg våknet i dag, forholdsvis sent… Jeg er ikke helt i form om dagen, omgangssyken har tatt meg! Jeg ligger i senga for andre dag på rad, og kjenner at alle bevegelser gjør vondt. Etter en stund karrer jeg meg ut av senga og oppdager at det er sol ute! Selv om jeg ikke orker å gå ut, er det en enorm oppløftning å se at det vakre sommer været pryder Hol. Jeg blir glad igjen! De eneste tankene som svirrer rundt i hodet mitt er: “å… jeg gleder meg sånn til at jeg orker å gå ut i det flotte været, nyte solens varme på huden”. Med et hører jeg meg selv klart å tydelig! Det høres ut som om jeg ikke har fått være ute på evigheter, hehe! Slik er det ikke, det er bare to dager, men det er lenge nok!

 

 

 

Det er akkurat som om moder natur skriker på meg “KOM DEG UT!”, og jeg visker tilbake… “snart”.

Dagen i dag er bedre enn dagen i går, jeg kan se det går fremover. Jeg har benyttet meg av et gammel kjerring råd… Potetmel og vann, jupp det skal visst virke sier mormor, nå gjenstår det bare å se <3

Jeg sitter inne og ser ut på det flotte været, jeg har nettopp satt opp vinduet slik at strålene fra sola kommer gjennom det åpne vinduet og treffer meg! Wow, den følelsen. Jeg har satt meg godt til rette med en god bok på fanget. Jeg gleder meg til å fortsette lesingen: Kom jentene mine! Heter boka. Den har fantastiske bilder, dikt og tekster som virkelig løfter tankene mine til nye steder. Naturen står sterkt i boken, og det passer meg perfekt!

 

 

 

 

Etter en stund i en verden som denne boken lar meg være en del av, tar jeg meg selv i å bare sitte å se ut av vinduet og tankene mine har stoppet opp. Nytelsen av å få være en del av naturen selv om jeg sitter inne, tar min oppmerksomhet fullstendig og jeg sitter igjen med en enorm takknemlighet til: Kom jentene mine! “Den gode boken”.

 

#Natur #natureheart #kjerringråd #lykke #sol #sommer #engodbok #naturbilde #modernatur #mothernature 

 

 

17.MAI

 

 

 

Det er tidlig 17. Mai, men jeg er allerede oppe. Frukt skal kuttes til champagne frokost hos en god venninne, og alt annet skal være “perfekt”. Det er viktig at alle søljer på bunaden står på rett linje, at forkle henger rett, at hår og sminke er på plass… Eller er egentlig dette viktig? Hva er egentlig viktigst? For meg handler denne dagen om venner og familie. Sette pris på det vi har her i Norge… Er ikke sminken helt “perfekt” så går det faktisk bra. Det aller viktigste er at DU føler deg bra akkurat sånn du er!

Jeg føler spenningen stinger rundt feiringen i Oslo’s gater. Det er noe jeg aldri har vært med på før… Kl 08.00 går vi ut døren, på vei mot t-banen. Det er så fantastisk å se, at alle har tatt på seg det fineste de har for å feire nasjonaldagen vår. Jeg er virkelig stolt, der jeg går i festdrakten min og kjenner skjørtet svinge over leggene mine for vært eneste skritt jeg tar. Jeg ser ned på meg selv, og beundrer de vakre broderiene. For et håndverk! Det er helt utrolig at noen har brodert dette. Min lille firbente venn er med, og sprader stolt på venstre side av meg. På T-banen møters vi flere som skal samme vei.

 

 

Når vi ankommer frokosten tar jeg og vertinnen med oss hundene ut, så de får leke ute på gresset. De løper så gresstustene flyr bak dem, men etter en runde løper de tilbake til en og samme stein for å tisse. Hehe, veldig komisk. På rad og rekke tisse litt luft…

Alt er gjennomført og flott på frokosten. Det er så hyggelig! Jeg sitter helt stille mens jeg begynner å spise, og bare hører på summingen av god energi og latter. Det er helt fantastisk. Alle ser ut til å kose seg veldig, meg inkludert!

Nå var det på tide å komme seg ned i sentrum, men som alltid når man koser seg, tar det litt tid å forlate lokalet, så vi rekker bussen akkurat. Hehe!

 

 

 

Jeg gikk hjem med Healy (min firbente venn), for så og gå ned til sentrum. På vei ned kunne jeg ikke annet enn å smile. Alle de forskjellige folkene, med alle de vakre klesdraktene. Det er en helt unik opplevelse, og alle er glade. Jeg gikk bare å nøt og tok inn alle inntrykkene. Det var sol, men ikke for varmt til å gå i bunad.

Resten av dagen tilbragte jeg med mine beste venner nede ved vannet. Kjenne solen steke, og vinden over vannet rasle litt i skjørtet. Jeg satt en liten stund alene og bare så på alle de vakre smilene som prydet alle ansiktene rundt meg! Virkelig fantastisk!

Takk for en flott 17.Mai <3

 

 

 

AKERSELVA!

 

 

Jeg sitter ved Akerselva og ser på endene… De vakre skapningene som ser ut som om de er laget av forskjellig materialet. Grønt nesten pelsete hode, spraglete nebb, den vakre hvite og brune fjærete kroppen og de knall oransje svømmeføttene. Utrolig! De dukker hodet under vann, og når de kommer opp igjen er det som om alt vannet bare renner av de som i en Shampo reklame. Hehe! Veldig fascinerende!

Blikket mitt gled videre over vannet som strømmet nedover elven. Endene som så ut til å nyte en skikkelig rafting runde nedover elven, for deretter og svømme iherdig motstrøms oppover elven igjen… Det pågangsmotet imponerte meg!

 

 

 

Vinden kilte meg på kinnet, og de bare føttene mine var godt plassert på treet jeg satt på. Et gammelt tre som lå krokete langs bakken i all sin prakt. Jeg kunne kjenne hvordan energien fra treet virket beroligende inn på meg. Jeg er heldig jeg, tenkte jeg for meg selv! Tenk å få lov til å nyte en slik opplevelse sammen med min vakre firbente venn… I samsvar med alt annet som beveger seg i parken… Wow!

Jeg satt lenge å bare så utover elva… Jeg følte at tiden bare løp, og jeg bare nøt hva jeg hadde akkurat der og da. Jeg glemt helt tid og rom, men kjente virkelig på hvordan det var å ha alle sansene på høygir. Alle luktene, impulsene, bevegelsene og lydene. Det ga meg så masse mot og positivitet, det gjorde virkelig dagen min!

 

 

Tenk at så lite, men samtidig så masse kan gjøre en sånn forskjell. Jeg er evig takknemlig. Denne opplevelsen var med på å minne meg selv på hvor viktig det er å bare åpne alle sanser og oppleve alt som Morder Natur tilbyr oss hver dag. Takk for at jeg klarte å holde meg så våken i et så flott øyeblikk!

TAKK<3

FYLLE PÅ EGEN LYKKEKRUKKE!

 

Jeg sitter på bussen og kjenner en indre lykke fyller kroppen. Det er ikke lenge til jeg ankommer Oslo. For et år siden ville jeg aldri ha trodd på meg selv om jeg hadde sagt jeg kom til å savne Oslo, men jo… Savner alle mulighetene som kommer sammen med “pakken Oslo”.

Alle menneskene, historiene, raritetene, parkene… Alt som ER sosialt akseptert finnes her, men best alt… Det som IKKE er helt sosialt akseptert. Ting som gjøres av alle de “rare” Jeg ser meg selv som en av de “rare” og vet du hva? Jeg er så stolt av det! I mitt hodet så gjør alle de som samfunnet sier er litt “rare” bare det som de selv ønsker å gjøre… Det er det som skaper mangfold, og det setter jeg utrolig stor pris på!

 

 

 

Når jeg ankom Oslo kjente jeg lykken over at jeg hadde hele fem dager til å gjøre alle de tingene jeg ikke hadde fått gjort på ett år eller mer. Jeg følte meg litt rådvill da jeg og min firbente venn gikk ut av bussterminalen, og tankene om alt jeg kunne gjøre for meg, slik at min lykke krukke skulle blir fylt opp igjen var mange! Dans, vandre i parker, gå på marked, finne nye skjulte perler av butikker, møte venner, familie og bare få være meg! Jeg gledet meg så enormt…

Venner, familie og dans var første prioritet! Jeg gikk ut av bussterminalen mot Oslo s og en enorm varme slo i mot meg, det var virkelig sommer! Jeg gikk i bukse, genser, lukkede sko, jakke og skjerf. Jeg følte jeg skulle renne bort, men samtidig fikk jeg meg ikke til å gjøre annet enn å nyte det fantastiske været. Solen som skinte på meg, straff ansiktet mitt som var det eneste på kroppen min som foreløpig ikke var dekket til med klær… Så fantastisk! Jeg følte meg levende på en måte jeg ikke hadde følt på lenge.

 

Dagen gikk til venner og familie… Følelsen av å bli elsket av de du også elsker er en utrolig følelse! Elske som at man kjenner det knyter seg i magen… De betyr alt! Kunne le igjen på en måte man bare gjør med de som virkelig kjenner deg… Jeg er så takknemlig for at jeg har dere!

 

 

 

Senere på kvelden gikk jeg med en klump i magen. “Tenk om det ikke er noen jeg kjenner som fortsatt danser, tenk om jeg ikke vil ha noen å prate med”. Jeg vet det er tanker som ikke er nødvendig, men allikevel så kommer de uten at jeg ønsker det! Litt ubehagelig, men sunt… Det er bra å være spent, gå litt utenfor komfortsonen! Let’s do this!

Jeg gikk inn dørene på Bårdar, og allerede fra første stund møte jeg fantastiske mennesker! Tulling, dansing, latter, gjensyn av gamle venner og nye bekjentskap.

Jeg gikk hjem den kvelden etter fire timer med dans! Jeg tenker for meg selv hvor heldig jeg er. Alle de jeg har rundt meg… At jeg har kommet til et punkt der jeg setter pris på hver minste lille ting i livet mitt, fordi jeg har forstått at det er det som i det lange løp fyller opp krukken min med lykke!

 

 

 

MUSIKKEN I MEG!

 

 

 

 

Jeg står i fjøsen i mine egne tanker, og ingen andre er i nærheten. Tankene har allerede begynt å svirre rundt i hodet mitt. Jeg opplever følelsen av stillhet, men støynivået rundt meg er helt enormt…  men det støyet føles ikke som bråk. Jeg opplever alt støyet som musikk som strømmer inn i ørene mine, og jeg får en enorm trang til å danse. Hele kroppen min kribler… Kroppen min reagerer som om det skulle vært noe galt. I for seg er ikke det rart, jeg har ikke danset på flere måneder! hehe… Jeg setter på musikk, og kroppen begynner “automatisk” å danse. Lykken av å endelig få danse igjen er helt enorm! Jeg kan kjenne at hver eneste celle i kroppen min jubler, og jeg blir varm som om jeg skulle vært forelsket. Det er som om jeg endelig har funnet veien hjem igjen!

Jeg starter en bevegelse ytterst i fingertuppene og stopper ikke bevegelsen før den når føttene. Det er så utrolig! Rytmen i sangen gjør så stor innvirkning på meg. Jeg har ikke sluttet med fjøsstellet for å danse, jeg danser mens jeg gjennomfører jobben min. Det var en virkelig perfekt kombinasjon, to av de tingene jeg elsker mest av alt? Nærheten til dyrene og dansen. 

 

“Musikken

Den tar meg steder

Steder jeg aldri kunne drømme om

Som en omsorgsfull klem!

Rytmene

Sangen

Bevegelsene

Jeg er… Lykkelig

Lykkelig når musikken strømmer gjennom kroppen

På oppdagelsesferd etter nye kriker og kroker.

Musikken er mitt hjem

Der jeg alltid føler meg hjemme

Musikken er som en ekstra mor, som omsorgsfullt passer på meg uavhengig av hva jeg måtte møte på min vei.

Jeg vil alltid… Være trygg med deg ved min side!

Musikken

Musikken i meg<3″

Av Emeli Torvund

 

Følelsen jeg fikk da jeg skrev dette diktet var som om det kom til meg som en forlengelse av rytmene i musikken. Det var akkurat som om jeg fikk lov å danse… med hele meg, bare meg, og hjertet mitt!

Takk!