UTE BLANT DET GRØNNE GRESSET!

 

Endelig er gresset blitt skikkelig grønt! Jeg står midt oppe i lia og setter opp hestegjerde. Solen står midt på himmelen og det er ikke en sky og se. Jeg vandrer rundt barbeint, det er en helt fantastisk følelse! Følelsen av å være nær moder jord med bar hud er noe helt unikt. Jeg kan føle vibrasjonene fra bakken når traktoren kjører nedenfor på gjordet. Følelsen av å være knyttet til noe ekte, er for meg fantastisk! Jeg stiller meg selv spørsmålet: Hva er egentlig ekte for meg?

En følelse av at noe er ekte kan være så mangt. En ting er fysisk ekte fordi den er der her og nå, men hvordan kategoriserer man eksempelvis om en følelse er ekte eller ikke? Jeg for min del er veldig usikker til tider, men noen ganger kan jeg kjenne det klart og tydelig på kroppen at følelsen jeg kjenner er ekte. For meg er ordet “ekte” et ord som oftest ikke står alene, for eksempel: Ekte kjærlighet, ekte mening, ekte som i at noe betyr noe for meg! Det følelsen jeg får når jeg går barbeint på gresset det er virkelig ekte for meg <3

EKTE KJÆRLIGHET!

 

 

 

Jeg ser meg omkring, men jeg og Healy er helt alene. Det lille huset som ligger midt på gresset, der hestene skal gå er så vakkert. I dag bestemte jeg meg for at jeg ikke bare skulle jobbe hele dagen, men nyte vært eneste sekund, slik jeg ønsker å gjøre hver eneste dag, men det ender opp med å være litt utfordrende til tider! Jeg har tatt med meg kaldt vann og en sjokolade! Jeg har satt meg i solveggen og nyter utsikten jeg har fra det lille huset, mens jeg spiser sjokoladen min.

 

 

 

Jeg har lært gjennom min oppvekst at alle situasjoner kan, og bør nytes ut i fingerspissene, og jeg har selv funnet ut at det er virkelig ingen situasjon man i det minste kan gjøre bare litt bedre!

På gården der jeg jobber smiler de alltid av meg når jeg går av gåre på tur eller til arbeid. De vet at jeg kan å nyte livet. De syntes vel sikkert det er litt uten om det vanlige… Hihi! Jeg er stolt av å være en de undrer seg over <3 Jeg får ofte spørsmål om hva jeg har i sekken. Det er forskjellig fra gang til gang, men som sagt i dag var det sjokolade og vann. Det med en god dose glede og grønt gress under føttene så ble dagen perfekt for meg!

Takk <3

 

#grøntgress #gress #glede #nyte #ute #natur #Norge #enkellykke #lykke #utsikt #ekte #kjærlighet #smil #moderjord #sol #blåhimmel #sol #vann #sjokolade

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg