SOV, SOV I RO VAKRE <3

 

 

 

 

Det er helt mørkt, og jeg kan ikke se noen ting. Jeg forsøker å fokusere slik at jeg kanskje kunne hatt mulighet til å se noen siluetter, men nei. Jeg ligger der helt stille under dyna, og jeg kan ikke en gang høre meg selv puste. Det er virkelig helt stille. Jeg kan kjenne kroppen min synke sakte ned i madrassen.

 

Det er virkelig slik jeg føler det nå om dagen. Alt er helt stille, ingen tanker, ingen meninger, ingen ingenting. Det er helt forferdelig! Den personen jeg kjenner er ikke der akkurat nå. Det er akkurat som om den flotte, vakre dama har tatt ferie og jeg fikk ikke lov å være med… Så dårlig gjort!

 

Realiteten slår meg hardt i ansiktet og jeg innser at jeg er tilbake i senga mi, under dyna. Jeg kjenner øyelokkene bli tyngre og tyngre, men jeg kjemper for å holde de oppe. Hva er det jeg egentlig kjemper for? Jeg har virkelig ingen anelse!

 

Det er en evig kamp med meg selv og mine krav. Hva jeg krever av meg selv og hva jeg faktisk har kapasitet til går ikke hånd i hånd. De blir ikke enig etter en lang diskusjon med meg selv husker jeg ikke mer… Jeg sovnet.

 

 

 

Sov

Sov i ro

Det er natt, og på tide å hvile.

Benytt sjansen, det er ikke sikkert den viser sitt ansikt på en stund.

Sov

Sov i ro, vakre

Du trenger det

Hvile

Et ukjent ord for så mange, men ikke fjernt!

Hvil deg nå!

Du fortjener det

Det er ikke noe jeg bare sier!

Selv om du innbiller deg det!

Hvil

For å bli sterkere!

Så du klarer å reise deg igjen!

Så benytt sjansen

Sov

Sov i ro

VAKRE <3

 

#vakre #sov #søvn #hvile #natur #vakker #vakre #dame #dikt #realitet

4 kommentarer
  1. Etter hvile kommer en enda mer fantastisk sommerfugl ❤️ Håper at denne dagen i livet ditt bare er en holdeplass på din utrolige reise. Du får tidsnok reise videre 😘 Glad i deg!

  2. Explode your wholesale sales with a click of a button. Google: Pet Stores Email Address List & Direct Mailing Database

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg