DON’T FEEL LIKE CRYING <3

 

 

Den glitrende snøen skinner mot meg da jeg kjører opp bakken til gården hvor mormor og morfar bor. Det er cirka -10 grader, og en del snø. Det er et skikkelig flott vinterlandskap! Snøen skinner som små diamanter… Det er så vakkert!

Jeg får akkurat parkert bilen, før jeg kjenner at jeg har helt utrolig masse energi i dag! Det er så deilig! Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg, smilet strekker seg fra øre til øre, latteren sitter løst og jeg har den nye sangen til Sigrid på hjernen ”Don’t feel like crying” Den er så bra! Det er som et skikkelig gult påfyll! Jeg kan ikke annet enn å smile, og danse når jeg hører den! Jeg må innrømme at jeg har hørt på den neste på repeat siden den kom ut i går!

 

 

Etter en god, flere timers lang kaffe pause reiste jeg fra mormor og morfar. Det er alltid så hyggelig å besøke dem. De ler og tuller, det er ingenting som er så høytidelig, det er så godt! Det er virkelig herlige mennesker! Med en gang jeg satt meg i bilen satt jeg på sangen på full guffe igjen, og bestemte meg for at i dag er dagen for en skikkelig tur på byen med jentene! Danse til bena ikke orker mer… Det hadde virkelig passet meg helt perfekt! Slik blir det!

For å høre den nye sangen til Sigrid klikk HER ! Skikkelig gult påfyll, og en fantastisk start på helga <3

Jeg ønsker dere alle en flott helg! Kjærlighet til dere alle <3

 

#glede #gult #sang #sigrid #dontfeellikecrying #godhelg #snø #nature #natureheart #besteforeldre #norge #bilder #foto

1 kommentar
  1. Buy Propanolol Online Australia Amoxicillin Causing Yeast Infection [url=http://cialibuy.com]Cialis[/url] Viagra Vendesi Thyroxine Medication Online

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg