HAR DU DISIPLIN OVENFOR DEG SELV OG DET DU GJØR?

 

 

 

Hver dag prioriterer jeg tid til å lese nye artikler, innlegg eller bøker om mennesker som inspirerer meg. Det er ikke nødvendigvis at de gjør det samme som meg, men det er noen jeg ser opp til. Noen som jeg beundrer for det arbeidet de har lagt ned i hva enn de driver med. Jeg henter inspirasjon primært hos meg selv, men nesten like mye hos andre mennesker som kjemper for deres drøm og mål her i livet.

 

På morgenen i dag sjekket jeg IG story som jeg gjør hver dag. Hvor en fantastisk dame jeg slavisk følger hadde lagt ut svar på et spørsmål hun hadde fått flere ganger. Spørsmålet var ”Hvordan klarer du å holde motivasjonen oppe når du trener sånn som du gjør?” Den flotte dama jeg snakker om går under navnet @solfure på instagram og heter Ingeborg! Hun er en enorm inspirasjon for meg. Hun holder på med håndbalanse, og poesi, men for meg er det ikke bare det hun betyr for meg. Hun bringer med seg latter, tanker, kloke ord, livsvisdom, flotte bilder og har skapt en ny måte der vi alle kan være med å hjelpe de som trenger det mest, og masse, masse mer. Hun er virkelig enestående i mine øyne.

 

Det hun svarte på spørsmålet var…

 

” Først av alt: Motivasjon er egentlig eit ord eg ikkje liker. Viss ein skal gå og kjenne etter om ein har lyst å trene eller ikkje, så er jo svaret stort sett ”nei”. Nøkkelen er difor DISIPLIN: Alt ein SKAL trene sjølv om man er sliten og drittlei. Treningsprogrammet mitt har blitt ein flukt fra dette etterkvart. Eid stad der eg set negative kjensler på pause og berre gjer dei konkrete oppgavene eg skal utføre. Altså å koble hovudet av og kroppen på… Det er trass alt ikkje kroppen som er sliten etter ein dag med utfordringer, det er hovudet”

 

 

Dette er jeg så enig i. Bare tenk over det… Når man står opp om morgen, hva er hovedfaktoren som drar deg opp av senga? Jo, DISIPLIN. For å utrette noe så må man komme seg opp og begynne dagen. For å skape kontinuitet i arbeidet ditt uansett hva du holder på med så må man ha disiplin.

 

Jeg lærte hvordan å ha disiplin når jeg var veldig liten, men den første gangen noen satte skikkelig ord på det for meg var når jeg var 13 år. Jeg hadde nettopp byttet turnklubb til en av de beste klubbene i landet på den tiden. Jeg hadde turnet siden jeg var to, men ikke på samme måte som jeg da begav meg ut på.

 

Ganske tidlig fikk jeg høre at du må ha disiplin til deg selv, til det du gjør og til apparatet (det utenforstående). I begynnelsen hadde jeg bare rutiner som fulgte dette, men etterhvert var det ikke bare rutiner, men jeg visste nå hva disiplin ville si, og det er nettopp det Ingeborg tar opp! Hver dag er ikke fylt med motivasjon, men jeg vet at om jeg ønsker å nå det forferdelig hårete målet mitt lang der borte er det disiplinen i meg jeg må lene meg på, og stole på.

 

Disiplin for meg er en indre stemme som sier til meg selv at ”dette får du til”, ”legg bort mobilen, og konsentrer deg” ,”vil du dette nok?.. Ja, så begynn å gjør noe!”, ”tro på deg selv, du fikser dette også!”, Disiplin for meg er så masse, det er virkelig det som har gjort at jeg etter mye opp og nedturer fortsatt klamrer meg til fremgang, til nytenking, til å stadig sette nye hårete mål. For meg er disiplin en av di viktigste faktorene for å nå det jeg ønsker i livet.

 

Jeg takker deg Ingeborg for at du belyste dette nok en gang for meg. For at du fikk meg til å smile, og tenke på de utallige timene som er drevet av disiplin og ikke motivasjon, som til syvende og sist har tatt meg til stedene jeg hadde mål om å nå! Takk <3

 

Kjærlighet til dere alle! Ha en flott helg <3

Ønsker du å få daglige oppdateringer kan du følge meg på Facebook HER eller Instagram HER <3

 

#Natur #disiplin #motivasjon #anbefalinger #fokus #fremgang #positiv #smil #latter #tanker

4 kommentarer
   1. Hehe! Vi alle har våre ting man ikke er like flinke på, men så lenge man har disiplin ovenfor det som er viktig for en selv er det det som er viktigst tenker jeg 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg